Taalcursus Engels

Taalcursus Engels

De voertaal van de wereld is Engels. Met een taalcursus Engels kun je derhalve de hele wereld aan. Het is de taal waarin over de hele wereld handel gedreven wordt, en op het internet is Engels ook veel vertegenwoordigd. Bovendien wordt er in veel landen Engels gesproken, zoals in Canada, Amerika, Groot Britannië, Schotland, Australië en ga zo maar door. Daar komt bij dat waar je ook ter wereld bent, er altijd wel iemand is die in een bepaalde mate Engels spreekt. Engels is dus in feite over de hele wereld een bruikbare taal om jezelf verstaanbaar te maken.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Engelse taal. Klik bij één van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Overzicht en prijsvergelijking thuisopleiding en taalcursus Engels

NTI Taalcursus Engels voor beginnersNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €16,– p/m
LOI Taalcursus Engels voor beginners
LOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
€39,00 p/m
NHA Taalcursus Engels voor beginnersNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €16,50 p/m
Laudius Taalcursus Engels voor beginners A1Laudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen   €16,50 p/m

Wat doe je bij de cursus Engels?

 • Je leert de basisgrammatica van het Engels
 • Je leert om eenvoudig correct te spellen
 • Je vergroot je woordenschat
 • Je leert de meest gebruikte basisregels van de Engelse Taal
 • Je oefent met veelvoorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties/contexten in het Engels
 • Je gaat thematisch leren: Engels in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennismaken, enzovoort
 • Je leert om Engelse gesprekken te verstaan en te voeren

Wat weet je na afloop van een cursus Engels?

Na afronding van de cursus Engels kun je jezelf verstaanbaar maken voor het grootste gedeelte van de wereldbevolking. Ook wanneer je al een beetje Engels spreekt, kan deze cursus je helpen om jouw kennis van de Engelse taal te verbeteren. Zo kun je in het Engels een praatje maken met mensen en kun je een brief schrijven in het Engels. Bovendien kun je het Engels verstaan, waardoor je tv kunt kijken en radioprogramma’s kunt luisteren. Ook begrijp je de hoofdpunten van een Engelse krant.

Welke beroepen kan je doen na de cursus Engels?

Een certificaat Engels is een mooie aanvulling op jouw CV. In vrijwel alle banen is het erg nuttig om de Engelse taal machtig te zijn, bijvoorbeeld wanneer je secretaresse bent, bij de klantenservice werkt, aan internationale handel doet of als je in de IT-sector werkzaam bent. Als je Engels spreekt, heb je een voorsprong op de arbeidsmarkt.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de taalcursus Engels?

Engels is een Germaanse taal. Taalcursussen in andere Germaanse talen, zijn:

Wil je zaken gaan doen op internationaal niveau? Kies dan voor de cursus Business Engels van de aanbieder Laudius.

De voordelen van Thuis-Taalcursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

 • Geen toelatingsexamens, voordiploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
 • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijvoorbeeld 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
 • Je hebt je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking. Zo heb je alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
 • Interessante acties bij het bestellen van een cursus via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat en gratis proeflessen.