Taalcursus Duits

Taalcursus Duits

Met een taalcursus Duits open je de deur naar ons buurland. Duits is een erg mooie, goed gereguleerde en logische taal. Alles in de Duitse taal heeft regels en er zijn slechts heel weinig uitzonderingen. Daarnaast wordt Duits vaak in de technische en academische sector gebruikt. Er gaat immers niks boven Deutsche Gründlichtkeit in de techniek, toch? Hoe het ook zij, onze buren spreken Duits, en als vakantieland zijn Duitsland en Oostenrijk zeer mooie landen, welke nog mooier worden wanneer je een goed gesprek kan aanknopen met de lokale bevolking.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Duitse taal. Klik bij één van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Overzicht en prijsvergelijking thuisopleiding en taalcursus Duits

NTI Taalcursus Duits voor beginnersNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €15,90 p/m
LOI Taalcursus Duits voor beginners
LOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
€39,– p/m
NHA Taalcursus DuitsNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €16,50 p/m
Laudius Taalcursus Duits voor beginnersLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen   €35,90 p/m

Wat doe je bij de cursus Duits?

  • Je leert de basisgrammatica van het Duits
  • Je leert om eenvoudig correct te spellen, je leert de lidwoorden en de naamvallen van de Duitse taal
  • Je leert de meest gebruikte basisregels van de Duitse taal
  • Je oefent met veelvoorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties/contexten in het Duits
  • Je gaat thematisch leren: Duits in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennismaken, enzovoort
  • Je leert om Duitse gesprekken te verstaan en te voeren

Wat weet je na afloop van een cursus Duits?

Met de cursus Duits spreek je binnen afzienbare tijd een aardig woordje over de grens en kan je jezelf in veelvoorkomende situaties goed redden. Denk bijvoorbeeld aan het aanknopen van een gesprek met een Duitssprekend persoon of het schrijven van een eenvoudige brief. Ook begrijp je de hoofdlijnen het Duitse nieuws op tv en radio of in de krant. Je weet daarnaast veel over de Duitse cultuur en haar inwoners. In alle landen wordt het zeer gewaardeerd als je de taal probeert te spreken, en hierop vormen Duitsland en Oostenrijk zeker geen uitzondering. Bovendien lijkt Duits enigszins op Nederlands, waardoor het een redelijk makkelijke taal is om op te pakken.

Welke beroepen kan je doen na de cursus Duits?

Een certificaat Duits is een mooie aanvulling op jouw CV. Op professioneel gebied kan het een groot voordeel zijn wanneer je de Duitse taal machtig bent. Zo is Duitsland de grootste handelspartner van Nederland.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de taalcursus Duits?

Duits is een Germaanse taal. Taalcursussen in andere Germaanse talen, zijn:

De voordelen van Thuis-Taalcursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voordiploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijvoorbeeld 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je hebt je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking. Zo heb je alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen van een cursus via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat en gratis proeflessen.