MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde

MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde

Wil jij brede, praktische kennis vergaren in het vakgebied bedrijfskunde? Het MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde is daarvoor uitermate geschikt. In dit programma doe je kennis en vaardigheden op die essentieel zijn om uit te groeien tot een expert op het gebied van strategisch management. Zo leer je hoe je bedrijfsprocessen efficiënt kunt analyseren, zodat jij tot in de puntjes weet waar er ruimte voor verbetering is. Natuurlijk is het van groot belang om jouw bedrijf bestendig te maken tegen de concurrent. Daarom leer je bovendien om financiële situaties te analyseren. Tot slot wordt er stilgestaan bij de wijze waarop je een product zodanig in de markt kunt zetten, dat het publiek je weet te vinden. Al deze kennis en vaardigheden maak je eigen tijdens dit 12 maanden durende MBA-programma.

Onderneem nu de stap om alles te leren over strategie en bedrijfskunde. Klik op één van de MBA-programma’s Strategie en Bedrijfskunde hieronder om je kennis over strategie en bedrijfskunde te verbreden.

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde

NTI MBA-programma Strategie en BedrijfskundeNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €279,– p/m
LOI biedt GEEN MBA Strategie en Bedrijfskunde aanLOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
NHA biedt GEEN MBA Strategie en Bedrijfskunde aanNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
Laudius biedt GEEN MBA Strategie en Bedrijfskunde aanLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen  

Wat doe je bij het MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde?

Tijdens het MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde doe je vele kennis en vaardigheden op die je direct in je (toekomstige) functie kunt toepassen. Analyseren is een belangrijk onderdeel van dit programma. Zo leer je hoe je bedrijfsprocessen en financiële informatie analyseert. Ook leer je hoe je bottlenecks aan moet pakken. Ook aan strategie wordt veel aandacht besteed. Zo leer je om strategisch te plannen en te implementeren. Daarnaast oefen je met het ontwikkelen van succesvolle marketing- en organisatiestrategieën. Naast theoretische kennis die je vanuit huis eigen maakt, bestaat dit programma tevens uit 4 praktijkbijeenkomsten. Dit zijn 4 masterclasses met de onderwerken Marketing-, Operations-, Strategisch- en Financieel management. Aan de hand van cases pas je jouw kennis direct toe.

Wat weet je na afloop van een MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde?

  • Je hebt je kennis verbreed op het vlak van strategische bedrijfskunde
  • Je kent de ins en outs van productmanagement
  • Je weet in iedere situatie welke doelgroepstrategie je moet toepassen
  • Je kunt een gedegen concurrentieanalyse maken
  • Je weet hoe je binnen een organisatie kunt budgetteren
  • Je kent de belangrijke innovatiemodellen
Welke beroepen kan je doen na het MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde?

Na succesvolle afronding van het MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde, kun je onder andere aan de slag als strategisch manager bij een organisatie. Ook kun je ervoor kiezen om Management Consultant te worden.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met het MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde?

De voordelen van Thuis MBA-programma opleidingen t.o.v. Klassikale MBA-programma opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!