MBA-programma Operations management

MBA-programma Operations management

Wil jij je kennis verbreden over bedrijfsprocessen en organisatievorm? Het MBA-programma Operations management is in dat geval zeer geschikt. Met dit programma ontwikkel jij je tot een professionele en succesvolle operations manager. De functie van operations manager is veelzijdig. Gedurende het programma staan het ontwerpen en het beheren van producten, processen, diensten en supply chains centraal. Spreekt het jou aan om in zes maanden diepgaande kennis op te doen over deze onderwerpen? Dan is dit het MBA-programma dat bij jou past.

Onderneem nu de stap om alles te leren over Operations management. Klik op één van de MBA-programma’s Operations management hieronder om je kennis over operations management te verbreden.

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen MBA-programma Operations management

NTI MBA-programma Operations managementNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €149,50 p/m
LOI biedt GEEN MBA Operations management aanLOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
NHA biedt GEEN MBA Operations management aanNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
Laudius biedt GEEN MBA Operations management aanLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen  

Wat doe je bij het MBA-programma Operations management?

Het MBA-programma Operations management bereidt je voor op alle facetten die bij de functie van Operations manager komen kijken. Allereerst doe je essentiële technische en bedrijfskundige kennis op. Deze theorie gaat voornamelijk over het ontwerpen en beheren van producten, processen, diensten en supply chains. Het interessante aan dit programma is dat je deze theorie direct in de praktijk toe gaat passen. Op deze manier ervaar je meteen hoe het is om zelfstandig onderzoek te verrichten.

Wat weet je na afloop van een MBA-programma Operations management?

 • Je hebt diepgaande kennis opgedaan over operations management
 • Je hebt een eigen visie ontwikkeld over operations management
 • Je weet hoe je een productarchitectuur kunt ontwerpen
 • Je beheerst de methode van procesanalyse
 • Je kunt productief op een Continuous improvement manier werken
 • Je kent de innovatiemodellen
 • Je kunt nieuwe technologieen toepassen
Welke beroepen kan je doen na het MBA-programma Operations management?

Het diploma van het MBA-programma Operations management biedt zeer goede perspectieven voor je loopbaan. Zo ben je een interessante kandidaat voor de functie van operations manager bij alle denkbare bedrijven en organisaties. Hierbij kun je denken aan zowel commercieel bedrijven als non-profitinstellingen.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met het MBA-programma Operations management?

Op dit moment zijn er geen thuisopleidingen beschikbaar die vergelijkbaar zijn met het MBA-programma Operations management.

De voordelen van Thuis MBA-programma opleidingen t.o.v. Klassikale MBA-programma opleidingen op een rij:

 • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
 • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
 • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
 • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!