MBA-programma Marketingmanagement

MBA-programma Marketingmanagement

Wil je meer kennis vergaren op het gebied van marketingmanagement? Het MBA-programma Marketingmanagement is hier uitermate voor geschikt. In zes maanden leer je om succesvolle marketing- en organisatiestrategieeën te ontwikkelen. Deze strategieën zijn onmisbaar voor de marketingmanager van nu. Met de digitalisering is het van groot belang om de huidige markt te begrijpen. Maar de klant zal altijd centraal blijven staan in marketing. Daarom hebben de opbouw van klantrelaties en het inzicht in consumentengedrag ook een prominente rol in dit MBA-programma. Door het volgen van dit programma, is jouw kennis op het vlak van marketingmanagement weer up to date.

Onderneem nu de stap om alles te leren over marketingmanagement. Klik op één van de MBA-programma’s Marketingmanagement hieronder om je kennis over marketingmanagement te verbreden.

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen MBA-programma Marketingmanagement

NTI MBA-programma MarketingmanagementNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €149,50 p/m
LOI biedt GEEN MBA Marketingmanagement aanLOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
NHA biedt GEEN MBA Marketingmanagement aanNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
Laudius biedt GEEN MBA Marketing-management aanLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen  

Wat doe je bij het MBA-programma Marketingmanagement?

Tijdens het MBA-programma Marketingmanagement word je voorbereid om op managementniveau naar een marketingafdeling te kijken. Je leert dan ook hoe je een gedegen marketingplan op kunt stellen. Ook oefen je met het bepalen van een marketingstrategie en leer je om de consumentenbehoefte in kaart te brengen. Verschillende onderwerpen die aan bod komen, zijn Business Model Innovation, social media marketing, NPD strategie, het vermarkten van innovaties en doelgroep- en merkstrategie. Ook doe je met dit programma de vaardigheid op om klanten op een optimale wijze ambassadeur te maken van het bedrijf waar jij werkzaam bent.

Wat weet je na afloop van een MBA-programma Marketingmanagement?

  • Je kunt een gedegen marketingplan opstellen
  • Je weet hoe je een marketingstrategie moet bepalen
  • Je kunt de consumentenbehoefte in kaart brengen
  • Je hebt verdiepende kennis opgedaan op het gebied van marketingmanagement
  • Je hebt nieuwe inzichten vergaard over marketingmanagement
  • Je hebt op verschillende marketingvraagstukken een eigen visie ontwikkeld
Welke beroepen kan je doen na het MBA-programma Marketingmanagement?

Iedere gedegen organisatie heeft een marketingafdeling. Een marketingafdeling kan vanzelfsprekend niet zonder een manager die de afdeling aanstuurt. Na afronding van het MBA-programma Marketingmanagement, ben je een aantrekkelijke kandidaat voor een managersfunctie bij de marketingafdeling van een bedrijf.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met het MBA-programma Marketingmanagement?

De voordelen van Thuis MBA-programma opleidingen t.o.v. Klassikale MBA-programma opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!