MBA-programma Human Resource Management

MBA-programma Human Resource Management

Wil jij een expert worden op het gebied van Human Resource Management? Met het MBA-programma Human Resource Management leer je alles over het ondersteunen van de strategie van een organisatie middels een HRM-beleid. HRM is een interessant en breed vakgebied. Een belangrijk onderdeel op de werkvloer zijn de medewerkers. Als Human Resource Manager draag je eraan bij dat de medewerkers optimaal worden ingezet en gemotiveerd zijn tijdens het werk. Daarnaast dienen medewerkers die op afstand werkzaamheden uitvoeren, aangestuurd te worden. Voor een organisatie is het bovendien van essentieel belang dat de organisatiedoelstellingen worden behaald. In de functie van Human Resource management zie je hierop toe. Tijdens dit MBA-programma komen deze onderwerpen dan ook uitgebreid aan bod. Spreekt het je aan om in 6 maanden jouw kennis over HRM te verdiepen? Dan is dit MBA-programma wat je zoekt.

Onderneem nu de stap om alles te leren over Human Resource Management. Klik op één van de MBA-programma’s Human Resource Management hieronder om je kennis over Human Resource Management te verbreden.

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen MBA-programma Human Resource Management

NTI MBA-programma Human Resource ManagementNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €149,50 p/m
LOI biedt GEEN MBA Human Resource Management aanLOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
NHA biedt GEEN MBA Human Resource Management aanNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
Laudius biedt GEEN MBA Human Resource Management aanLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen  

Wat doe je bij het MBA-programma Human Resource Management?

Tijdens het MBA-programma Human Resource Management leer je hoe je de strategie van een organisatie middels HRM kunt ondersteunen. Deze kennis doe je op door diverse HRM-modellen eigen te maken. Zulke HRM-modellen sluiten idealiter perfect aan bij de strategie, cultuur en structuur van een organisatie. Daarom leer je precies wanneer je welk model het beste toe kunt passen. Ook wordt er tijdens dit MBA programma veel aandacht besteed aan e-HRM. Dit is een modern online communicatiemiddel, waarmee je medewerkers onderling en medewerkers van diverse afdelingen met elkaar kunt verbinden.

Wat weet je na afloop van een MBA-programma Human Resource Management?

  • Je hebt inzicht gekregen in de wijze waarop een HRM-beleid het realiseren van de strategie van een organisatie kan ondersteunen
  • Je kunt diverse HRM-modellen toepassen
  • Je weet de ins en outs van e-HRM
  • Je bent thuis in strategische personeelsplanning
  • Je bent op de hoogte van de betekenis van de termen talentmanagement en duurzame inzetbaarheid
Welke beroepen kan je doen na het MBA-programma Human Resource Management?

Na succesvolle afronding van dit MBA-programma, ben je voor organisaties een interessante kandidaat voor de functie Human Resource Manager. Ook kun je het beroep uitoefenen van personeelsadviseur. Wil je liever zelfstandig aan de slag gaan? Dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om loopbaanadviseur te worden.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met het MBA-programma Human Resource Management?

De voordelen van Thuis MBA-programma opleidingen t.o.v. Klassikale MBA-programma opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!