MBA-programma Business Operations

MBA-programma Business Operations

Wil jij leren om bedrijfsprocessen te implementeren? Daar is het MBA-programma Business Operations volledig op gericht. Dit 12 maanden durende MBA-programma is erop gericht om jou brede kennis op te laten doen over Business Operations. Dit behelst Informatie-, Operations-, Strategisch en Financieel management. Concreet houdt dit onder andere in dat je leert om processen te analyseren. Er wordt ook aandacht besteed aan het op een strategische manier optimaliseren en implementeren van plannen. Bovendien leer je over budgettering en wordt er uitgebreid stilgestaan bij de rol van IT en digitalisering in het bedrijf. Kortom, door dit programma te volgen word jij een specialist in informatisering en bedrijfsoptimalisatie.

Onderneem nu de stap om alles te leren over business operations. Klik op één van de MBA-programma’s Business Operations hieronder om je kennis over business operations te verbreden.

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen MBA-programma Business Operations

NTI MBA-programma Business OperationsNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €279,–p/m
LOI biedt GEEN MBA Business Operations aanLOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
NHA biedt GEEN MBA Business Operations aanNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
Laudius biedt GEEN MBA Business Operations aanLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen  

Wat doe je bij het MBA-programma Business Operations?

Bij het MBA-programma Business Operations leer je alles over het analyseren, plannen en optimaliseren van bedrijfsprocessen. IT en digitalisering spelen momenteel een grote rol binnen organisaties. Deze onderwerpen worden dan ook uitvoerig behandeld gedurende deze opleiding. Ook leer je of en hoe trajecten geautomatiseerd kunnen worden. Vanzelfsprekend leer je ook hoe je de financiële kant van bedrijfsprocessen goed in de gaten kunt houden. Naast deze theoretische kennis, is dit programma inclusief 4 praktijkbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten gaan over Informatie-, Operations-, Strategisch- en Financieel management. Aan de hand van cases pas je jouw opgedane kennis direct toe en oefen je met je vaardigheden.

Wat weet je na afloop van een MBA-programma Business Operations?

  • Je hebt je kennis verdiept over Business Operations
  • Je kent de ins en outs van business intelligence
  • Je weet hoe je een procesanalyse kunt uitvoeren
  • Je weet hoe je een IT-strategie moet toepassen
  • Je bent op de hoogte van Business Model Innovation
  • Je kunt goed budgetteren
Welke beroepen kan je doen na het MBA-programma Business Operations?

Nadat je met succes het MBA-programma Business Operations hebt afgerond, ben je een aantrekkelijke kandidaat voor de functie van Operations manager. De invulling van deze functie is, afhankelijk van het soort bedrijf, op verschillende manieren in te vullen.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met het MBA-programma Business Operations?

Op dit moment zijn er geen thuisopleidingen beschikbaar die vergelijkbaar zijn met het MBA-programma Business Operations.

De voordelen van Thuis MBA-programma opleidingen t.o.v. Klassikale MBA-programma opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!