MBA opleiding

MBA Opleiding

Bij Thuis-Opleiding.nl kun je natuurlijk ook terecht voor een MBA Opleiding. Een MBA is een Master of Business Administration. Tegenwoordig is het een populaire keuze om een MBA thuisstudie te volgen. Deze MBA-studies zijn echter niet voor iedereen weggelegd. Je komt pas voor een MBA degree in aanmerking bij een aantal jaren werkervaring, het liefst in een management rol. Met name in de financiële/economische sector in het bedrijfsleven wordt een MBA enorm gewaardeerd. Het verhoogt je geloofwaardigheid, status en kennisniveau.

MBA-programma’s

Een MBA-programma is uitermate geschikt wanneer je meer kennis in een specifiek vakgebied wilt vergaren. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om 20 maanden lang de volledige MBA-opleiding te gaan volgen, dan is een MBA-programma een goede keuze. Een MBA-programma kun je al in 6 maanden afronden. Mocht je er na afloop van de module alsnog voor kiezen om de volledige MBA-opleiding te volgen, dan krijg je vrijstelling voor de module(s) die je al hebt behaald.

Alle MBA Opleidingen


De voordelen van Thuisopleidingen t.o.v. Klassikale opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voordiploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijvoorbeeld 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je hebt je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking. Zo heb je alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen van een cursus via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat en gratis proeflessen.