Masterclass Verandermanagement

Masterclass Verandermanagement

Organisaties veranderen voortdurend. De masterclass Verandermanagement is zeer interessant wanneer je alles wilt leren over het managen van deze veranderingen. Veranderprojecten zijn doorgaans zeer complex en hebben vaak een grote impact op de hele organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een implementatie van ICT. Hierbij is gedegen verandermanagement essentieel. Om als bedrijf met de tijd mee te gaan, dienen veranderingen op de juiste manier te worden doorgevoerd. In deze masterclass krijg je de benodigde handvaten om veranderprocessen effectief te sturen. Hierbij leer je om rekening te houden met de verschillende factoren en partijen die in veranderingen een rol spelen. Zo zorg jij ervoor dat het gewenste resultaat van de verandering daadwerkelijk wordt bereikt.

Onderneem nu de stap om alles te leren over verandermanagement. Klik op één van de Masterclass thuisstudies hieronder om vandaag nog de eerste stap richting verandermanagement zetten!

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen Masterclass Verandermanagement

NTI biedt GEEN Masterclass Verandermanagement aanNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
LOI Masterclass VerandermanagementLOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €349,00 (3x)
NHA biedt GEEN Masterclass Verandermanagement aanNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
Laudius biedt GEEN Masterclass Verandermanagement aanLaudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen  

Wat doe je bij de thuisopleiding Masterclass Verandermanagement?

Bij de masterclass Verandermanagement leer je alle benodigde kennis om veranderingen binnen een organisatie door te voeren. Verandermanagement is een vak bij uitstek waarbij je vele vaardigheden en kwaliteiten dient te bezitten. Daarom wordt er in deze masterclass veel aandacht besteed aan diverse essentiële onderwerpen. Zo leer hoe je veranderingsprocessen kunt structureren, maak je kennis met diverse veranderingsstrategieën en leer je wat veranderdynamiek behelst. Je leert daarnaast wat de verschillende fases van een veranderproces zijn en hoe je deze kunt evalueren, stabiliseren en continueren. En dit alles uiteraard om de gewenste situatie te bereiken. Het interessante aan deze masterclass is dat de praktijk centraal staat. Je oefent direct in de praktijk met jouw opgedane kennis.

Wat weet je na afloop van een cursus Masterclass Verandermanagement?

  • Je hebt diepgaand inzicht in veranderstromingen
  • Je weet welke manieren er zijn om veranderingen aan te pakken
  • Je bent je ervan bewust dat elke verandering voortkomt uit een gekozen strategie
  • Je weet hoe je veranderingen binnen een organisatie gestructureerd kunt doorvoeren
  • Je kent de verschillende fases van veranderingen
  • Je weet hoe je tijdens verandermanagement rekening dient te houden met verschillende factoren en partijen
Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Masterclass Verandermanagement?

De kennis die je met de masterclass Verandermanagement opdoet, komt goed van pas bij alle functies waarbij je betrokken bent bij verandertrajecten. Vooral managers, leidinggevenden, projectleiders en adviseurs hebben veel baat bij deze kennis.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met de Masterclass Verandermanagement?

Bij de LOI kun je ook de Masterclass Strategie en organisatie volgen. In deze masterclass leer je alles over het sturen van een organisatie in relatie van de omgeving. Ook leer je over leiderschapsgedrag bij veranderingen.

De voordelen van Thuis Masterclass opleidingen t.o.v. Klassikale Masterclass opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!