Microsoft Dynamics training en cursussen

Microsoft Dynamics training en cursussen

Micosoft Dynamics is een lijn van applicaties die door bedrijven gebruikt worden om bedrijfsprocessen te plannen voor het relatiebeheer met bijvoorbeeld klanten en leveranciers. Het werken met Microsoft Dynamics kan veel tijd en geld besparen. Investeer daarom in je toekomst en doe een training van Microsoft Dynamics bij ICT-Trainingen.

Overzicht van Microsoft Dynamics Trainingen en Cursussen

Bij ICT-Trainingen kun je kiezen uit twee verschillende Micosoft Dynamics-trainingen:

  • De training Microsoft Dynamics CRM 2013 Applications leert je Customer Relationsship Management-toepassing (CRM) te implementeren, te gebruiken en te onderhouden. Bij deze training krijg je inzicht in de werking van het programma en de toepassingen. Onderwerpen die behandeld worden, zijn onder andere de Outlookcliënt, synchronisatie, de geavanceerde zoektoepassing, tracking tokens, automatische verkoop en marketing en automatische klantenservice.
  • De training Microsoft Dynamics CRM 2013 Customization & Configuration leert je hoe je CRM kunt aanpassen naar je eigen wensen en hoe je het programma kunt configureren. Bij deze training leer je via instructievideo’s en kennistesten. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere oplossingen maken en aanpassen, mobiele klanten, velden aanpassen, formulieren beheren, grafieken en dashboards, beveiliging en het beheer van bedrijfsprocessen.

Volg nu één van deze thuisopleidingen en thuiscursussen op het gebied van Microsoft Dynamics en word een Microsoft Dynamics expert!

Wat weet je na afloop van Microsoft Dynamics Trainingen en Cursussen?

  • Na afloop van de training Microsoft Dynamics CRM 2013 Applications kun je de Dynamics CRM 2013-toepassing implementeren, gebruiken, ondersteunen en onderhouden.
  • Als je de training Microsoft Dynamics CRM 2013 Customization & Configuration hebt afgerond, kun je Dynamics CRM aanpassen, configureren en beveiligen.

Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Microsoft Dynamics Trainingen en Cursussen?

De kennis en vaardigheden die je opdoet bij een training Microsoft Dynamics kun je gebruiken als je bijvoorbeeld werkt als databasebeheerder. Microsoft Dynamics is ook handig voor diverse functies waarbij Microsoft Office wordt gebruikt.

Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met Microsoft Dynamics Training en Cursussen?

Van Microsoft zijn ook diverse andere trainingen, zoals de training MCSA Office 365, waarbij je leert over diverse Officeprogramma’s voor het werken als systeem- of netwerkbeheerder. Je kunt bijvoorbeeld ook een training doen voor Microsoft Visual Studio, zoals Visual Studio for New Users. Met dit programma leer je om eenvoudige applicaties te maken.