cursus microsoft Office

Cursus Microsoft Office

Word, Powerpoint, Excel, Access en Outlook, oftewel Microsoft Office. Wie kent het niet? De programma’s bieden zeeën van mogelijkheden. De functies kunnen een enorme hulp zijn bij je dagelijkse werkzaamheden en op het werk. Maar dan moet je natuurlijk wel weten dat die functies er zijn en hoe je ze gebruikt. Veel mensen zijn niet op de hoogte van alle extra functies. Kennis betekent sneller, creatiever en efficiënter werken. Als je eenmaal de fijne kneepjes kent, is het allemaal makkelijker dank je denkt. Start nu direct een cursus Microsoft Office!

Werk professioneel en efficiënt met Microsoft Office door bij één van de onderstaande aanbieders een cursus Microsoft Office te volgen.

Overzicht en prijsvergelijking cursussen en thuisopleidingen Microsoft Office

NTI Cursus OfficeNTI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €26,20 p/m
LOI Cursus Office
LOI Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
€52,– p/m
NHA Cursus OfficeNHA Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen €17,50 p/m
Laudius biedt GEEN Cursus Office aan
Laudius Thuisopleidingen, MBO, HBO, Cursussen
 

Wat doe je bij de thuisopleiding Microsoft Office?

Bij een cursus Microsoft Office ga je praktijkgericht aan de slag. Je krijgt uitleg over de werking van de programma’s en past de kennis meteen toe. Denk aan geautomatiseerde functies in Word, geavanceerde formules in Excel en functionele, aantrekkelijke PowerPoint-presentaties. Ontdek de database functionaliteiten van Microsoft Access en gebruik de gegevens van deze aplicaties in Outlook. Als je deze programma’s goed kunt gebruiken, heb je echt een streepje voor!

Wat weet je na afloop van een cursus Microsoft Office

 • Je hebt goede en actuele kennis van alle ins en outs van Word, Excel, Powerpoint, Outlook en Access: je weet hoe je berekeningen maakt, hoe je goede tabellen maakt, enzovoort
 • De kennis kun je makkelijk vertalen naar de praktijk: wanneer gebruik ik welk programma en hoe zet ik de programma’s in om mijn doel te bereiken?
 • Je ontvangt een certificaat, waar werkgevers veel waarde aan hechten!
Welke beroepen kan je doen na de thuisopleiding Microsoft Office?

Na succesvolle afronding van de cursus Microsoft Office, kun je vele beroepen uitoefenen. Deze cursus is nuttig voor iedereen die veel op de computer werkt. Hieronder volgen enkele voorbeelden.

 • Secretaresse
 • Marketingmedewerker
 • Docent
 • Onderzoeker
 • Communicatiemedewerker
 • Bedrijfskundige
Welke thuisopleidingen zijn vergelijkbaar met Microsoft Office?

De voordelen van Thuiscursussen t.o.v. Klassikale Cursussen op een rij:

 • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
 • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
 • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
 • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

Recensies van mensen die een cursus of thuisopleiding Microsoft Office volgden bij één van de bovenstaande thuisaanbieders

“Ik wist weinig tot niets van computers, en al helemaal niet van microsoft office. Ik zag mijn man wel eens werken met Microsoft Word, maar hij kan het totaal niet uitleggen, en als wij samen gaan zitten komen er irritaties. Ik dacht, laat ik de thuiscursus microsoft office van het NTI eens doen en kijken waar het schip strand. Nu werk ik bijna elke dag met succes met Microsoft Office. Mijn man komt zelfs wel eens dingen bij mij vragen, kun je nagaan wat ik binnen 3 maanden geleerd heb!”
Iris Verhoef, Den Haag

“Ik kon met Microsoft Office al redelijk uit de voeten, maar het programma is zo divers en breed (Word, Excel, Dreamweaver, Outlook, enz enz) dat ik wel eens álle mogelijkheden wilde weten. Ik werk er namelijk graag mee en met bijv. excel en outlook had ik minder ervaringen. De microsoft introductiecursus van het NHA werkte bij mij aanstekelijk, ik ging er steeds meer mee doe en heb door het ‘zelf-onderwijs’ heel veel geleerd.”
Frank Moors, Nieuwegein