Het is een vreemde tijd. Misschien kom je er nu achter dat je liever iets anders wilt doen, ben je op zoek naar meer zekerheid en stabiliteit, of wil je je juist nu verder ontwikkelen. Dat kan met FlexibelStuderen® van NTI.

NTI is er voor elke type student. Dit betekent dat jij echt kunt studeren op jouw manier. Dus ben je een ochtendmens, avondmens, carrièrejager of dromer. Bij NTI kun je terecht. Als je helemaal Flexibel wilt studeren, dan kan dat. Heb je behoefte aan wat meer medestudenten om je heen, ga dan voor Voltijd of Klassikaal. Deze opleidingen zijn nog wel steeds erg flexibel te volgen.

Flexibel Studeren - NTI

Innovatief onderwijs

Tijdens je studie krijg je toegang tot een innovatieve online leeromgeving met onder meer e-colleges, oefenopgaven en instructievideo’s. Je wordt begeleid door docenten en studiecoaches wanneer je dat nodig hebt. Examens plan je zelf in op een moment en locatie wat jou uitkomt. Hierdoor bepaal je zelf je studietempo en op welke momenten je meer of juist minder tijd in je studie investeert.

Breed aanbod

Bij NTI kun je kiezen uit 850 erkende opleidingen, hierdoor zit er altijd wel een opleiding tussen die bij je past. Er worden korte basisopleidingen, cursussen, maar ook volledige MBO en HBO bachelor opleidingen aangeboden. Deze opleidingen voldoen aan de strenge voorwaarden die de overheid stelt. Zo weet je zeker dat je een waardevolle opleiding volgt en dat jij straks na jouw harde werk met een mooi papiertje op pad kan.

Teruggave Belastingdienst

Wist je dat je de kosten voor een opleiding die aansluit bij je beroep of toekomstige beroep kunt aftrekken van de belasting? Dit heet scholingsaftrek. Onder studiekosten vallen onder meer lesgeld, examengeld en praktijkdagen. Het belastingvoordeel kan flink oplopen, dus zeker de moeite om even uit te zoeken met de handige belastingtool van NTI.

NTI student

Laat je inspireren

Wil je een opleiding starten, maar weet je nog niet goed wat je wilt doen? Laat je inspireren door de top 3 populairste opleidingen en kijk anders even rond op de website. Als je vragen hebt kun je ook altijd bij een studieadviseur terecht.

Top 3 HBO-Opleidingen

1. Toegepaste psychologie
2. Voeding en diëtetiek
3. Rechten

>> Meer HBO-Opleidingen

Top 3 MBO-Opleidingen

1. Gespecialiseerd pedagogisch medewerker
2. Doktersassistent
3. Onderwijsassistent

>> Meer MBO-Opleidingen

Top 3 Cursussen

1. Spaans voor beginners (helemaal vernieuwd!)
2. Kinderpsychologie
3. Basiskennis boekhouden

>> Meer cursussen

Back to School actie

Enthousiast? Als je je nu inschrijft, kun je gebruik maken van de leuke Back to School acties bij NTI. Krijg bijvoorbeeld 50% korting en een cadeau naar keuze bij alle cursussen en 25% kortingen op alle mbo-opleidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire Taalcursussen

Laatste artikelen

Flexibel Studeren - NTI

NTI Back to school Actie – Tijd voor wat nieuws!

Het is een vreemde tijd. Misschien kom je er nu achter dat je liever iets anders wilt doen, ben je op zoek naar meer zekerheid en stabiliteit, of wil je je juist nu verder ontwikkelen. Dat kan met FlexibelStuderen® van NTI.


Lees artikel
Google cursus

Welke Google training past bij jou?

Google bestaat 20 jaar en heeft de wereld veranderd. We kennen Google van de zoekmachine, maar het bedrijf heeft nog veel meer te bieden. Denk alleen al aan de vele applicaties en programma’s die door Google zijn ontwikkeld. Wat is Google precies en welke Google trainingen kun je volgen? Ontdek het in deze blog. Google zoekmachine De


Lees artikel
taalcursus Spaans

Een taalcursus volgen: meer dan een hobby

Heb je altijd al Spaans willen spreken? Loop je er steeds weer tegenaan dat je Engels eigenlijk niet goed genoeg is? Of lijkt het je heerlijk om met de lokale bevolking te kunnen spreken wanneer je op vakantie gaat? Een taalcursus is de oplossing. Een nuttige én leuke bezigheid Veel mensen kiezen ervoor om een nieuwe taal


Lees artikel
HBO thuisopleiding

Een HBO opleiding vanuit huis volgen? Dat kan!

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om thuis te studeren. Lekker comfortabel vanuit huis veel kennis op doen over een vakgebied dat jou interesseert, klinkt niet verkeerd toch? Tegenwoordig is de keuze aan thuisopleidingen heel gevarieerd. Wist je dat je zelfs HBO opleidingen vanuit huis kunt volgen? Enkele voorbeelden van populaire thuisstudies zijn HBO Journalistiek en HBO Vastgoed


Lees artikel
studeren met NTI

Studeren op jouw manier met NTI

Het NTI is bij uitstek een aanbieder van thuisopleidingen die met jou meedenkt. Dat valt meteen op wanneer je de website van NTI bekijkt. Ze maken het jou mogelijk om je te ontwikkelen, zonder dat je daarvoor alles opzij hoeft te zetten. Bij het NTI heb je niet alleen de keuze uit vele cursussen en opleidingen –


Lees artikel
Laudius

Studeren vanuit huis onpersoonlijk? Niet met NHA

De NHA, voluit de Nederlandse Handelsacademie, is zo’n 80 jaar geleden opgericht door een onderwijzer. Zijn doel was om het onderwijs voor iedereen bereikbaar te maken. Tot vandaag de dag is de missie van NHA nog steeds om het onderwijs toegankelijk te maken. Hoge kwaliteit tegen laag lesgeld, dat is de succesformule van NHA. Het


Lees artikel