//Taalcursus Turks
Taalcursus Turks 2018-05-15T15:27:06+00:00

Taalcursus Turks

Taalcursus Turks

Een Taalcursus Turks is altijd een slimme keuze. Turks is geen taal welke verwant is aan Arabisch zoals veel mensen abusievelijk denken. Hoewel de klank ervan voor ons wellicht lijkt op Arabisch, is het dat zeker niet. Turks is een op zichzelf staande taal welke niet geheel verrassend in Turkije als voertaal gesproken wordt. Maar Turks of een afgeleide daarvan wordt ook door minderheden in andere gebieden rond Turkije gesproken. Door Turks te leren kan je je redelijk verstaanbaar maken in deze gebieden en kan je uitstekend uit de voeten in Turkije zelf. Ook voor business doeleinden is het een nuttige taal. De Turks economie trekt enorm aan en er liggen op dit moment vele kansen.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Turkse Taal en klik bij een van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Thuis Taalcursus Turks Prijsvergelijking

 

NTI Taalcursus Turks €15,90 p/m
LOI Taalcursus Taal onderweg Turks
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€57,– (1x)
NHA Taalcursus TurksNHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €16,50 p/m
 

 

Wat ga je ongeveer leren in de cursus Turks?

  • de basis grammatica van het Turks
  • eenvoudig correct leren spellen
  • de meest gebruikte basisregels van de Turkse Taal
  • Veel voorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties / contexten oefenen in het Turks
  • Thematisch leren: Turks in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennis maken enz.

De voordelen van Thuis Taal Cursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuis taalcursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

 

Maak jezelf verstaanbaar: doe een taalcursus Turks!

Als vakantiebestemming is Turkije natuurlijk erg populair, maar zodra je de vakantieoorden verlaat merk je al snel dat je met handen en voeten verder komt dan met gebrekkig Engels. Om het echte Turkije te ontdekken en om de cultuur en de mensen beter te begrijpen is een cursus Turks zeer aan te raden. De Turkse taal is erg interessant en het opent nieuwe deuren als je eenmaal in Turkije bent en kan laten zien dat je de taal ook spreekt. Bovendien is de cursus Turks thuis te volgen in je eigen tijd en eigen tempo.