//Taalcursus Portugees
Taalcursus Portugees 2018-05-15T15:26:17+00:00

Taalcursus Portugees

Taalcursus Portugees

Opteer je voor een taalcursus Portugees? Als je ooit van plan bent om naar Brazilië of Portugal op vakantie te gaan, dan is het erg handig om Portugees te leren. Je kan je dan makkelijker verstaanbaar maken in het land zelf en bovendien zal de lokale bevolking het altijd waarderen dat je de moeite hebt genomen. Portugees is een romaanse taal en heeft dus enige gelijkenis met bijvoorbeeld Italiaans en Spaans en in de verte zelfs met Frans. Portugees is dus niet zo moeilijk om te leren. Zeker niet als je reeds bekend bent met een van de andere romaanse talen.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Portugese Taal en klik bij een van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Thuis Taalcursus Portugees Prijsvergelijking

 

NTI Taalcursus Portugees €15,90 p/m
LOI Taalcursus Portugees
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€46,– p/m
NHA Taalcursus PortugeesNHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €16,50 p/m
 

 

Wat ga je ongeveer leren in de cursus Portugees?

  • de basis grammatica van het Portugees
  • eenvoudig correct leren spellen
  • de meest gebruikte basisregels van de Portugese Taal
  • Veel voorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties / contexten oefenen in het Portugees
  • Thematisch leren: Portugees in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennis maken enz.

De voordelen van Thuis Taal Cursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuis taalcursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

 

Bepaal je eigen tempo met een Taalcursus Portugees

Met de cursus Portugees leer je snel en eenvoudig communiceren in Portugees en zelfs lezen en schrijven. Portugees is een interessante taal welke voor ruim twee en een half miljoen mensen de moedertaal is. De cursus is volledig thuis te volgen en je kan dus zelf je eigen studietijden en je tempo bepalen waarin je de Portugese taal leert.