//Taalcursus Engels
Taalcursus Engels 2018-05-15T15:25:06+00:00

Taalcursus Engels

Taalcursus Engels

De voertaal van de wereld is Engels en met een taalcursus Engels kun je derhalve de hele wereld aan. Het is de taal waarin nu over de hele wereld handel bedreven wordt, en op het internet is Engels ook veel vertegenwoordigd. Bovendien spreken veel landen Engels, zoals Canada, Amerika, Groot Britannië, Schotland, Australië enzovoorts. Daar komt bij dat waar je ook ter wereld bent, er is altijd wel iemand die in een bepaalde mate Engels spreekt. Engels is dus in feite over de hele wereld bruikbaar om jezelf verstaanbaar te maken.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Engelse Taal en klik bij een van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Thuis Taalcursus Engels Prijsvergelijking

 

NTI Taalcursus Engels voor beginners €15,90 p/m
LOI Taalcursus Engels voor beginners
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€40,95 p/m
NHA Taalcursus Engels voor beginnersNHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €16,50 p/m
 

 

Wat ga je ongeveer leren in de cursus Engels?

  • de basis grammatica van het Engels
  • eenvoudig correct leren spellen
  • de meest gebruikte basisregels van de Engelse Taal
  • Veel voorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties / contexten oefenen in het Engels
  • Thematisch leren: Engels in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennis maken enz.

De voordelen van Thuis Taal Cursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuis taalcursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

Leer een Wereldtaal: doe een thuisstudie Engels!

Met de cursus Engels leer je de Engelse taal, en als je deze al een beetje beheerst kan deze cursus je helpen je kennis van de Engelse taal te verbeteren. Door deze cursus helemaal thuis te volgen zit deze opleiding je ook niet in de weg met je werk. Bovendien kan je dan in alle rust zelf je tijden indelen waarop je studeert en oefent. Maak jezelf verstaanbaar voor het grootste gedeelte van de wereldbevolking en leer nu Engels zoals het hoort.