//Taalcursus Duits
Taalcursus Duits 2018-05-15T15:24:54+00:00

Taalcursus Duits

Taalcursus Duits

Met een taalcursus Duits open je de deur naar ons buurland. Duits is een erg mooie, goed gereguleerde en logische taal. Alles heeft regels en er zijn slechts heel weinig uitzonderingen. Daarnaast wordt Duits vaak in de technische en academische sector gebruikt. Er gaat immers niks boven Deutsche Gründlichtkeit in de techniek, toch? Hoe het ook zij, onze buren spreken Duits, en als vakantieland is Duitsland en Oostenrijk een erg mooi land, welke nog mooier wordt als u een goed gesprek kan aanknopen met de lokale bevolking.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de Duitse Taal en klik bij een van de thuis taalcursussen hieronder om vandaag nog de eerste stap te zetten!

Thuis Taalcursus Duits Prijsvergelijking

 

NTI Taalcursus Duits voor beginners €15,90 p/m
LOI Taalcursus Duits voor beginners
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€40,95 p/m
NHA Taalcursus DuitsNHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €16,50 p/m
 

 

Wat ga je ongeveer leren in de cursus Duits?

  • de basis grammatica van het Duits
  • eenvoudig correct leren spellen, de lidwoorden, naamvallen enz. leren in het Duits
  • de meest gebruikte basisregels van de Duitse Taal
  • Veel voorkomende uitdrukkingen, gesprekken en situaties / contexten oefenen in het Duits
  • Thematisch leren: Duits in het restaurant, thuis, op straat (de weg vragen), in de liefde, kennis maken enz.

 

De voordelen van Thuis Taal Cursussen t.o.v. Klassikale Taalcursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuis taalcursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

 

Onze buurtaal leren spreken? Begin aan een Taalcursus Duits

In alle landen wordt het zeer gewaardeerd als u de taal probeert te spreken, en hierop vormen Duitsland en Oostenrijk zeker geen uitzondering. Bovendien lijkt Duits enigszins op Nederlands en is het daarom een zeer makkelijke taal om op te pakken. Met de cursus Duits spreek je binnen afzienbare tijd een aardig woordje over de grens en kan je eenvoudig in het Duits mensen in Duits sprekende landen aanspreken en makkelijk duidelijk maken wat je van ze wilt. Gewoon uitgaan in Duitsland wordt er in ieder geval makkelijker op.