MBA 2017-12-06T14:25:51+00:00

MBA Opleiding

Bij Thuis-Opleiding.nl kun je natuurlijk ook terecht voor een MBA Opleiding. Een MBA Thuis studie is tegenwoordig een populaire keuze. Je komt pas voor een MBA (Master of Business Administration) degree in aanmerking bij een aantal jaren werkervaring, het liefst in een management rol. Met name in de financieel/economische sector in het bedrijfsleven wordt een MBA enorm gewaardeerd. Het verhoogt uw credibility, status en kennisniveau.

Bij het NTI krijg je nu een iPad mini cadeau bij een MBA Thuis Studie

Bij onze Partner NTI krijg je een iPad mini bij het volgen van een MBA. Dit maakt de keuze voor het NTI wel heel aantrekkelijk. Sowieso is het NTI een aantrekkelijke opleider: met meer dan 70 jaar ervaring in het onderwijs kan het NTI inmiddels bogen op ruime expertise.

MBA-modules NTI

Een MBA-module is uitermate geschikt als je meer kennis in een vakgebied wilt vergaren of niet in de gelegenheid bent om 20 maanden lang de volledige MBA-opleiding te gaan volgen. Een MBA-module kun je al in 6 maanden afronden. Mocht je er na afloop van de module voor kiezen om alsnog de volledige MBA-opleiding te volgen, dan krijg je vrijstelling voor de module(s) die je al hebt behaald. Zo doorloop je de volledige opleiding nog sneller.

MBA-module Marketingmanagement
MBA-module Internationaal management
MBA-module Informatiemanagement
MBA-module Informatiemanagement
MBA-module Human Resource Management
MBA-module Financieel management
MBA-module Financieel management bij het NTI – Al in 6 maanden
MBA-module Operations management
MBA-module Operations management afronden in slechts 6 maanden.
MBA-module Strategisch management
MBA-module Strategisch management. Binnen 6 maanden af te ronden!

Waarom bij het NTI een MBA opleiding volgen?

De vraag had eigenlijk beter anders verwoord kunnen worden: waarom niet? Een MBA kan uiteraard op vele instituten gevolgd worden. Van de meest prestigieuze écoles in Frankrijk en Zwitserland, tot aan de prijzige universiteiten van Harvard, Oxford en LSE. Maar, niet alleen is het NTI goedkoper, het NTI geeft je ook de garantie op een snellere afronding. Je bent bij het NTI wel meer op jezelf aangewezen, je trekt minder met groepsgenoten op. Als dat bij jou past is het NTI een meer dan prima keuze. Het diploma staat net zo goed voor een MBA titel als elke andere.