//Masteropleidingen
Masteropleidingen 2017-12-06T14:24:31+00:00

Masteropleidingen

Een master opleiding doe je omdat je zoekt naar verdere verdieping. De meeste HBO opleidingen, en zeker ook universitaire opleidingen zijn, hoewel soms beroepsgericht, toch vaak breed van aard en opzet. Veel studenten of mensen die al in een carrière zitten, zoeken daarom juist naar verdieping. Dit komt niet alleen uit de behoefte vanuit het individu maar ook omdat de maatschappij er naar vraagt: specialiseren is het credo van de afgelopen 10 jaar. Je kunt in deze tijd beter in 1 iets heel goed zijn, dan in veel dingen een beetje thuis zijn.

Post HBO Masteropleidingen volg je bij Avans!

Als je tijd hebt om naar een echte hogeschool te gaan, met klaslokalen, met aparte vakken en een leraar voor je neus, dan is Avans een hele goede keuze. Centraal gelegen in hartje den Bosch is Avans de laatste jaren uitgegroeid tot dé Post HBO opleider. Het is een goed alternatief wanneer u niet op zoek bent naar een post hbo thuis studie.
Met een diploma bij Avans ben je verzekerd van een prima studieachtergrond die je een voorsprong kan geven op de achtergrond. Avondopleidingen, deeltijdopleidingen, alles is mogelijk vaak bij een masterstudie, en dus ook vaak heel erg goed te doen voor mensen die overdag werken.

Masters die je bij het LOI kunt volgen

Ook bij het LOI is het mogelijk om een post-HBO master studie te volgen. Voor mensen in het bedrijfsleven of écht studiebollen een prima keuze om aan verdere specialisatie, kennisontwikkeling en inzichtvergroting te doen. De onderstaande Masters kun je bij het LOI volgen.

Master of Management en HRM
Master of Business Administration (MBA)
Master of Business Administration (MBA) klassikaal
Master Human Resources Management (HRM)
Master Human Resources Management (HRM) klassikaal
Master Innovatiemanagement
Master Innovatiemanagement klassikaal
Master Internationaal management
Master Internationaal management klassikaal
Master Klantmanagement
Master Klantmanagement klassikaal
Master Leiderschap
Master Leiderschap klassikaal
Master Marketing management Nieuw!
Master Marketing management klassikaal Nieuw!
Master Risk Management
Master Risk Management klassikaal
Master Strategisch management
Master Strategisch management klassikaal
Master Verandermanagement
Master Verandermanagement klassikaal
MBA Course
MBA Course klassikaal