//Opleiding Dierverzorger Recreatiedieren
Opleiding Dierverzorger Recreatiedieren 2017-12-06T13:33:50+00:00

dierenverzorger mbo

Opleiding Dierverzorger Recreatiedieren

Als dierverzorger recreatiedieren verzorg je dieren zoals paarden, honden en katten in tehuizen, op boerderijen, opvanginstituten of bij ‘uitlaatservices’ (in het geval van honden). Je bent lekker actief bezig met de dieren. Je helpt alles schoon te houden, je verzorgt de dieren zelf, je voedt ze, maakt hun nest / stal schoon en gaat met ze mee naar buiten. Alles om het welzijn van de dieren te bevorderen. Ook help je de dieren in het geval van ziektes. Je leert ziekte herkennen en daarop te acteren.

Onderneem nu de stap om alles te leren over dierenverzorging en klik bij een van de mbo thuisstudies hieronder om vandaag nog de eerste stap naar het dierverzorger recreatiedieren te zetten!

Cursus en Thuis Opleidingen Dierverzorger Prijsvergelijking

NTI Professionele Dierenverzorging Basisopleiding Dierenartsassistent €32,70 p/m
LOI MBO Basisopleiding Dierenartsassistent en Dierverzorger
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€125,35 (6x)
NHA Opleiding Dierenartsassistent NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €30,– p/m

Met een MBO Dierverzorger diploma geef je om dieren

Dieren hebben het niet altijd makkelijk in de mensenmaatschappij. Sommige baasjes hebben dan wel een hond, paard of kat of een ander dier, maar hebben er weinig tijd voor. Jij hebt de verantwoordelijk om de dieren zo goed mogelijk te verzorgen, begeleiden en te onderhouden. Daar word je voor betaald. Je kunt gaan werken op een boerderij bijv. met paarden of in een hondenopvangcentrum. Persoonlijk verzorger worden of je specialiseren in dierenhulp (EHBO): de keus is aan jou met deze opleiding!