//Opleiding Dierenassistent Paraveterinair
Opleiding Dierenassistent Paraveterinair 2017-12-06T13:29:29+00:00

opleiding dierenassistent mbo

Opleiding Dierenassistent Paraveterinair

Als dierenassistent / paraveterinair assistent kun je straks aan de slag bij dierenpensions, als dierenverzorger of werken op een ehbo dieren post of paraveterinaire artsenpost. Ook kun je bijv. werken in een dierenambulance, dierenboerderij of bij de dierenpolitie, al moet je voor die laatste baan misschien extra cursussen volgen. Dieren gaan jou in elk geval aan het hart. Je verzorgt of behandelt zieke dieren en voert daarbij ondersteunende taken uit.

Onderneem nu de stap om alles te leren over dierenverzorging en klik bij een van de mbo thuisstudies hieronder om vandaag nog de eerste stap naar het dierenassistentschap te zetten!

Cursus en Thuis Opleidingen Dierenassistent Paraveterinair Prijsvergelijking

NTI MBO Dierenartsassistent Paraveterinair €61,49 p/m
LOI MBO Dierenartsassistent Paraveterinair
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€89,– p/m
NHA Opleiding DierenartsassistentNHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €30,– p/m

Met een MBO Dierenassistent diploma help je dieren waar nodig

De wereld is tegenwoordig niet meer van de dieren. Waar dieren vroeger alleen op planeet aarde leefden hebben de mensen het nu definitief overgenomen. Hoewel mensen heel vredig om kunnen gaan met dieren, denk aan het houden van huisdieren, is het niet altijd natuurlijk om dit te doen. Dieren ontwikkelen tegenwoordig dan ook ziektes die er vroeger niet bestonden als gevolg van een huiselijk bestaan. Als dierenarts assistent moet je ervoor zorgen dat je weet hoe je hier mee om moet gaan en mensen ook kunt adviseren hoe ze beter voor de dieren zorgen.