//Opleiding Apothekersassistent
Opleiding Apothekersassistent 2017-12-06T13:18:35+00:00

assistent apotheek

Opleiding Apothekersassistent

Met een studie apothekerassistent sta je straks klaar in de apotheek voor je klanten. Je zoekt medicijnen op, checkt voorschriften van huisartsen en weet hoe jij de klant zo spoedig mogelijk kan helpen met zijn vraag of bestelling van een medicijn. Ook de controle van geneesmiddelen is belangrijk voor een apothekersassistent. In de opleiding apotheker assistent op mbo niveau krijg je vakken als medisch rekenen, geneesmiddelen bereiden, werken in een apotheek enz.

Onderneem nu de stap om alles te leren over de apotheek, geneesmiddelen en medicijnen en klik bij een van de mbo thuisstudies hieronder om vandaag nog de eerste stap naar het apothekerswezen te zetten!

Cursus en Thuis Opleidingen Apothekersassistent Prijsvergelijking

NTI MBO Opleiding Apothekersassistent €57,60 p/m
LOI MBO Opleiding Apothekersassistent
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€89,– p/m
NHA MBO Basisopleiding Apothekersassistent NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €50,– p/m

Met een MBO Apothekersassistent diploma sta je midden in de maatschappij

De apotheek vormt een centraal instituut in de maatschappij. Je bent het verbindingspunt tussen de huisarts/dokter en de patiënt die een geneesmiddel of medicijn nodig heeft. Aan de balie ben jij het eerste contactpunt. De apotheker, aan wie je verantwoording aflegt, is de hoofd (eind)verantwoordelijke. Maar hoe meer ervaring je krijgt, des te meer vrijheid en verantwoordelijkheid jij op je zult nemen.