//HBO Toerisme
HBO Toerisme 2017-12-06T12:28:21+00:00

HBO Toerisme

HBO Toerisme

De HBO opleiding toerisme bereidt je voor op een management functie in de toerisme sector. Als toerisme manager ben je verantwoordelijk voor financieel management, marketing, organisatie en ben je ook nog eens leidinggevende. Een veelzijdige interessante baan met verre reisbestemmingen dus! Als toerisme manager stel je zelf reispakketten samen die je weer doorverkoopt aan reisbureaus, of ben je manager van een bungalow park, touroperator of een reisbegeleider. Of je bent inkoper van specifieke hotels en reist de hele wereld rond om speciale plekjes te vinden. Een hbo opleiding toerisme is een prima stap!

Begin nu aan je toerisme carrière en klik op een van de onderstaande aanbieders. Verandering begint bij jezelf, dus neem nu de stap om de thuis opleiding Toerisme te gaan volgen!

HBO Thuis Opleidingen Toerisme Prijsvergelijking

NTI HBO Associate Degree Hogere Hotelschool
€ is afhankelijk van persoonlijke situatie
LOI HBO Opleiding Toerisme en Recreatie
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€179,– p/m
NHA biedt GEEN HBO Opleiding Toerisme
NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€NVT

Leer een onvergetelijke vakantie te verzorgen met een thuisstudie Toerisme

Met de opleiding toerisme kan je dus vele kanten op en ben je in staat om mensen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De opleiding is volledig thuis te volgen en zit dus niet in de weg met je huidige baan of opleiding. Je kan je eigen tijd volledig in delen en zo een nieuwe stap zetten in je carrière.

Wat je na afloop van een hbo studie Toerisme kent en kunt

  • Goede kennis van de toerisme branche in Nederland en in het buitenland
  • Kennis van reizen, reisbestemmingen, reispakketten en reismogelijkheden voor toeristen
  • Kennis van risico’s op reis: reisverzekeringen, EHBO en Ziekenhuizen in het buitenland enz.
  • Hoofdkennis van economie, marketing en boekingssystemen

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke HBO thuis studie: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!
Recensies van mensen die eerder een HBO Opleiding Toerisme gevolgd hebben

“Werken in toerisme betekent: onder de mensen zijn. Ik had als bijbaan al op een camping gewerkt en werkte tijdens mijn thuisstudie op de friettent in een pretpark. Dan is het juist ook wel prima als je de hele dag met mensen werkt, dat je ’s avonds lekker rustig thuis kunt studeren. Ik kon zo mijn werk en studie prima combineren.”
Joost Maas, Kerkrade

“Ik werk en woon al jaren in Griekenland en denk soms met weemoed terug aan een tweetal jaren geleden waar ik nog bij het LOI die leuke opleiding deed.”
Freek Nagel, Zwolle