//HBO Bedrijfskunde
HBO Bedrijfskunde 2017-12-06T11:17:46+00:00

Bedrijfskunde

HBO Bedrijfskunde

Bedrijfskunde is een vakgebied welke gericht is op bedrijfsorganisatie en marktomgeving. Een bedrijfskundige is gespecialiseerd in de praktische aspecten waarmee een bedrijf te maken heeft, zoals economie, psychologie en sociologie. De HBO opleiding bedrijfskunde is een studie waarbij je over al deze aspecten kan leren en een carrière als bedrijfskundige kan beginnen. Natuurlijk is deze studie thuis te volgen zodat je zelf helemaal je tijd in kan delen wanneer je werkt en wanneer je studeert.

Onderneem nu de stap om alles te leren over bedrijfskunde en klik bij een van de hbo thuis studies hieronder om vandaag nog de eerste stap naar het bedrijfsleven te zetten!

Cursus en Thuis Opleidingen Bedrijfskunde Prijsvergelijking

NTI HBO Bedrijfskunde €154,90 p/m
LOI HBO Bedrijfskunde
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€225,– p/m
NHA HBO Bedrijfskunde NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €59,50 p/m

Oplossingen bedenken en problemen voorkomen met HBO Thuisstudie Bedrijfskunde

Bedrijven krijgen vaak te maken met een van de aspecten welke in het specialisatiegebied van de bedrijfskundige ligt. Het komt echter vaak voor dat deze bedrijven zelf geen pasklare praktische oplossing hebben voor deze problematiek. Dit is waar de bedrijfskundige in beeld komt. Doordat je op de praktijk gericht bent en je inzichten ook uit de praktijk haalt, zal je in staat zijn de strategie en het beleid van een organisatie aan te kunnen passen om eventuele problemen op te lossen of zelfs te voorkomen.

Wat je na afloop van een hbo studie Bedrijfskunde kent en kunt

  • Goede kennis van bedrijfskundige administratie, bedrijfskundig boekhouden en financiële planning
  • Kennis van management, personeelszaken / HRM, organisatie en leiding geven
  • Kennis van ondernemen, marketing, marktkennis, sectorkennis en handelsgeest
  • Hoofdkennis van economie, algemene bedrijfs- en organisatiekunde

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke HBO thuis studie: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!
Recensies van mensen die eerder een HBO Opleiding Bedrijfskunde volgden

“Ik twijfelde lange tijd of ik een hbo opleiding via Avans of de Fontys wilde volgen. Wat me tegen stond was het hoge collegegeld en de lange studietijd. Nu, bij het NTI, kan ik alles in mijn eigen tempo doen en heb ik aan het einde van de rit hetzelfde diploma.
Driekus Witteveen, Amersfoort

“Via het LOI kon ik een thuis studie hbo bedrijfskunde doen en die is mij prima bevallen. Het belangrijkste vond ik dat ik veel tijd bespaarde doordat ik niet continu naar school hoefde te gaan, en mijn diploma kreeg ik direct na afloop thuisgestuurd. Geen vreselijke administratieperikelen zoals je die wel eens bij inholland of de Fontys hoort.”
Hilde Bing, Utrecht