//HBO Eventmanagement
HBO Eventmanagement 2017-12-06T12:17:51+00:00

HBO Opleiding Eventmanagement

HBO Eventmanagement

Lijkt het je leuk om een groot evenement te organiseren en ben je het type die altijd alles onder controle heeft? Dan is de HBO opleiding eventmanagement precies wat je nodig hebt! Met deze opleiding leer je alles over hoe je bijvoorbeeld een grote beurs organiseert, of hoe je een concert organiseert. Maar het gaat natuurlijk niet alleen over het organiseren maar ook over het managen.

Onderneem nu de stap om alles te leren over bedrijfskunde en klik bij een van de hbo thuis studies hieronder om vandaag nog de eerste stap naar het bedrijfsleven of de non profit wereld te zetten!

HBO Thuis Opleidingen Event Management Prijsvergelijking

NTI HBO Event Management €46,54 p/m
LOI HBO Bachelor Management
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€179,– p/m
NHA HBO Event Management
NHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€49,50 p/m

Aan het roer van de organisatie na een HBO Thuisstudie Eventmanagement

Een eventmanager heeft altijd alles onder controle en tijdens het evenement ben jij in staat om je hoofd koel te houden en daar waar nodig de brandjes te blussen. Je staat aan het roer van de hele organisatie en het beheer van evenementen en geeft leiding aan de mensen om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

De HBO opleiding event management is thuis te volgen, dus is makkelijk in te delen in de tijden dat je kan studeren. Met deze opleiding ben jij in staat om de volgende grote evenementen te organiseren en regel jij alles wat er nodig is.

Wat je na afloop van een hbo studie Eventmanagement kent en kunt

  • Goede kennis van (financiële) planning, eventplanning, begroting enz.
  • Inhuur en Detachering van personeelskrachten: studenten, bijbaanscholieren enz.
  • Aansturen van personeel: leiding geven, structuur aanbrengen en managen van eventmedewerkers
  • Eventmarketing en marketing van evenementen: inkoop van artiesten, promoteams inhuren, flyers, internet marketing Verspreiding van kaartverkoop via internet en winkels enz.
  • Vestigingsbeleidkennis: overeenstemmen met gemeentes, overheden, planologen.

De voordelen van Thuis HBO Studies t.o.v. Klassikale HBO Opleidingen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke HBO thuis studie: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!
Recensies van mensen die eerder een HBO Opleiding Eventmanagement volgden

“Deze opleiding volgde ik via het NTI en ik heb prima ervaringen met de 2 jaar waarin ik het programma gevolgd hebt. Ik zou het niet weten waarom mensen voor een generieke opleider als Fontys of HVA zouden moeten kiezen als het ook zo kan.”
Ursula Matsveld, Apeldoorn

“Uitstekend leermateriaal en afstandsonderwijs kwaliteit bij het LOI gekregen bij mijn opleiding event management. Kan echt alleen maar positief zijn.”
Rens de Vree, Goes