//Cursus Rekenen
Cursus Rekenen 2017-12-06T11:08:41+00:00

cursus Rekenen

Cursus Rekenen

Heb je ook wel eens dat je een op het oog vrij simpele rekensom voorgeschoteld krijgt, en dat je met een antwoord op de proppen komt waar je zelf aan twijfelt? Zo ja, dan is de cursus rekenen zeker iets voor jou. Met deze cursus leer je praktisch en snel rekenen volgens de nieuwe regels van het rekenen. Wist je bijvoorbeeld dat Meneer Van Dale Wacht Op Antwoord, tegenwoordig is vervangen door Het Mannetje Won Van De Oude Aap? Een cursus rekenen brengt je meer zelfvertrouwen en plezier.

Wees professioneel en efficiënt met Rekenen door bij een van de onderstaande aanbieders een cursus Rekenen te volgen!

Cursus en Thuis Opleidingen Rekenen Prijsvergelijking

NTI Cursus Rekenen €22,50 p/m
LOI Thuisstudie Wiskunde voor Gevorderden
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€99,– p/m
NHA Cursus RekenenNHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €29,– p/m

 

Het nieuwe rekenen leren met een interessante thuisstudie

Leer snel en kundig rekenen met de nieuwe rekenmethodes die sneller en makkelijker te onthouden zijn. Met behulp van deze cursus kom je sneller tot een antwoord waarvan je weet dat het klopt. Maak indruk op je collega’s, familie en vrienden met je nieuwe talent voor rekenen. En bovendien maakt het niet uit of je nou snel wilt kunnen berekenen voor hoeveel je in de winkelwagen hebt of hoeveel rollen behang je moet kopen voor die ene kamer. Snel en kundig leren rekenen is nooit verspilde moeite. We hebben het tenslotte bijna elke dag nodig.

Wat je na afloop van een cursus Rekenen kent en kunt

  • Succesvol optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen
  • Beter leren hoofdrekenen: trucjes, ezelsbruggetjes en ‘foefjes’ voor makkelijker en sneller leren rekenen
  • Financieel ‘prijs’ rekenen: eenvoudig leren omgaan met geld, kassa rekenen, afrekenen en dus klanten sneller helpen
  • Geen schaamte meer hebben t.a.v. rekenen, hoofdrekenen, rekenspelletjes en wat dies meer zij.

 

De voordelen van Thuiscursussen t.o.v. Klassikale Cursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!

 

Recensies van mensen die eerder een cursus rekenen voltooiden

“Misschien herken je hetzelfde gevoel, ik had het tenminste heel erg. Overal waar ik kwam en ik moest hoofdrekenen liet ik ander mensen dit, heel subtiel, doen, gewoonweg omdat ik het zelf niet kon. Van buiten merkte niet iedereen het, maar bij mij van binnen zat schaamte. Een huishoudboekje? Geen denken aan, niet mogelijk. Meedoen met een spelletjesshow op de bank? Ik was bang voor elke rekenvraag. Simpel iets narekenen? Kon ik niet. Nu, na de verfrissende cursus bij NTI kan ik basaal rekenen. Precies genoeg om in het dagelijkse leven geen spanning meer te hebben! Ik kan het iedereen aanraden, je hebt er enorm veel profijt van! ”
Jacqueline Maas, Venlo

“Ik heb helaas, niet zoals de meeste mensen, het geluk gehad dat ik goed rekenonderwijs heb gehad. Ik kom oorspronkelijk uit Ghana en in Nederland heb ik me uiteraard helemaal gefocust op het perfect nederlands schrijven en lezen. Ik kwam er daarna achter dat ik vaak rekenfouten maakte en hier heb ik dan ook snel voor mijzelf de conclusie aan verbonden: dit moet anders! Met een cursus van het LOI ben ik nu al heel wat verder. Het is nog steeds niet perfect maar het is zeker beter aan het worden.”
Mathma N’Gufi