//Cursus Microsoft Office
Cursus Microsoft Office 2017-12-06T11:06:25+00:00

cursus microsoft Office

Cursus Microsoft Office

Wie kent het nou niet, het Office pakket van Microsoft. Maar weet je eigenlijk wel wat je allemaal met het Office pakket kan doen? Het Office pakket van Microsoft heeft een enorme diversiteit aan functies te bieden welke een enorme hulp kunnen zijn bij het dagelijkse gebruik van het Microsoft Office pakket. Maar dan moet je natuurlijk in eerste instantie wel weten dat die functies er zijn, en daarna hoe je ze gebruikt. Het is allemaal makkelijker dan je denkt, als je eenmaal de fijne kneepjes kent. Start nu direct een cursus microsoft office en leer de kneepjes van het vak

Wees professioneel en efficiënt met Microsoft Office door bij een van de onderstaande aanbieders een cursus Office te volgen!

Cursus en Thuis Opleidingen MS Office Prijsvergelijking

NTI Cursus Office €26,10 p/m
LOI Thuisstudie Office
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€52,– p/m
NHA Cursus OfficeNHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €17,50 p/m

Microsoft Office met een Cursus of Thuisstudie Professioneel leren toepassen

De cursus Office ontsluiert alle geheimen van het Office pakket zodat ook jij de productiviteit met Microsoft Office enorm kan verbeteren. Gebruik geautomatiseerde functies in Word, geavanceerde formules in Excel en maak de perfecte PowerPoint presentatie. Ontdek de database functionaliteiten van Microsoft Access en gebruik de gegevens van deze applicaties in Outlook.

Wat je na afloop van een cursus Microsoft Office kent en kunt

  • Je kent de meeste functionaliteiten van Microsoft Office: je kent de mogelijkheden en toepassingen
  • Basale kennis van de MS Office programma’s Outlook, Word, Excel, Powerpoint, Access enz.
  • Leer alles over het complete pakket: waar kun je het beste graphics mee ontwerpen, spreadsheets maken of documenten?

De voordelen van Thuiscursussen t.o.v. Klassikale Cursussen op een rij:

  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!
Recensies van mensen die eerder een cursus microsoft office voltooiden

“Ik wist weinig tot niets van computers, en al helemaal niet van microsoft office. Ik zag mijn man wel eens werken met Microsoft Word, maar hij kan het totaal niet uitleggen, en als wij samen gaan zitten komen er irritaties. Ik dacht, laat ik de thuiscursus microsoft office van het NTI eens doen en kijken waar het schip strand. Nu werk ik bijna elke dag met succes met Microsoft Office. Mijn man komt zelfs wel eens dingen bij mij vragen, kun je nagaan wat ik binnen 3 maanden geleerd heb!”
Iris Verhoef, Den Haag

“Ik kon met Microsoft Office al redelijk uit de voeten, maar het programma is zo divers en breed (Word, Excel, Dreamweaver, Outlook, enz enz) dat ik wel eens álle mogelijkheden wilde weten. Ik werk er namelijk graag mee en met bijv. excel en outlook had ik minder ervaringen. De microsoft introductiecursus van het NHA werkte bij mij aanstekelijk, ik ging er steeds meer mee doe en heb door het ‘zelf-onderwijs’ heel veel geleerd.”
Frank Moors, Nieuwegein