//Cursus Commercieel, Creatief en Verhalen Schrijven
Cursus Commercieel, Creatief en Verhalen Schrijven 2017-12-06T11:02:07+00:00

cursus Schrijven commercieel

Cursus Commercieel, Creatief en Verhalen Schrijven

Hoe schrijf je een tekst voor een advertentie? Dat lijkt misschien erg makkelijk, maar het is niet zo eenvoudig om de aandacht van je doelgroep te trekken en te houden. Commercieel schrijven is in zekere zin rekening houden met de formulering van wat je wilt zeggen. Creatief schrijven en verhalen schrijven kan in feite iedereen. Echter om wat je schrijft ook prettig leesbaar en interessant te maken voor je publiek is een hele andere zaak. Doe nu een cursus commercieel of creatief verhalen schrijven en verbeter je schrijfvaardigheden.

Klik op een van de onderstaande aanbieders en zet de eerste stap naar een nieuwe carrière als schrijver met een cursus creatief / communicatief / verhalen schrijven:

Cursus en Opleidingen Schrijven Prijsvergelijking

NTI Cursus Verhalen Schrijven €32,70 p/m
LOI BasisCursus Schrijven
LOI Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen
€27,95 p/m
NHA Cursus Korte Verhalen SchrijvenNHA Thuisopleidingen, mbo, hbo, curussen €59,50 p/m

Schrijven is een kunstvorm: doe een cursus Commercieel Schrijven!

De cursus commercieel, creatief en verhalen schrijven helpt je je schrijfstijl te verbeteren en pakkender, interessanter en duidelijker te schrijven. Schrijven in welke vorm dan ook is een kunstvorm. Om dit machtig te worden helpt deze cursus met het krijgen van inzicht en methodes om je beter te leren schrijven. Commercieel, creatief en verhalen schrijven is iets wat je kan leren en door deze cursus te volgen krijg je hier een goede basis voor.

Wat je na afloop van een cursus creatief / commercieel verhalen schrijven kent en kunt

  • Weten hoe je voor een groot publiek schrijft
  • Zowel kennis van creatiefe schrijfkunde als commerciële schrijfkunde: de verschillen in aanpak en vorm
  • Het maken van aantrekkelijke hoofdparagrafen, titels, koppen en paragraaftitels
  • Openingszinnen, bijzaken en hoofdzaken scheiden en de ordening introductie-hoofd-conclusie kennen
De voordelen van Thuiscursussen t.o.v. Klassikale Cursussen op een rij:
  • Geen toelatingsexamens, voor-diploma’s  of selecties aan de poort benodigd: iedereen kan direct starten!
  • Bepaal je eigen studietempo bij elke thuiscursus: jij bepaalt zelf of je bijv. 3, 6 of 12 maanden over je cursus doet!
  • Je eigen mentor, coach en portal tot je beschikking: alle sleutels in handen om thuis je individuele studie te begeleiden met professionele tools
  • Interessante acties bij het bestellen via Thuis-Opleiding.nl. Onze partners NTI, NHA en LOI bieden welkomstcadeaus, kortingen, niet gehaald lesgeld terug, gratis examen en certificaat, gratis proeflessen en ga zo maar door!
Recensies van mensen die een thuiscursus of thuis studie commercieel schrijven volgden bij een van de bovenstaande thuisaanbieders

“Iedere alfabeet kan schrijven, maar om commerciële teksten te schrijven, daar moet je toch beslist zekere vaardigheden voor hebben. De cursus die ik volgde bij het LOI heeft me daar zeker bij geholpen. Ik koos voor het LOI vanwege de gedegen, vakinhoudelijk sterke coaches en ook de prijs vond ik niet te hoog. Ik gebruik de kennis nu in mijn vak als marketing en communcatie medewerker”
Rianne Vervoort, Rotterdam

“De thuiscursus commercieel schrijven was aan mij wel toevertrouwd. Ik had in het begin best wel moeite om commercieel te schrijven, zeker ook omdat ik van nature niet commercieel ben ingesteld. Bij het NTI kon ik in deze cursus de methoden leren die ervoor nodig zijn om een lezer te overtuigen van een product of dienst. In mijn vak als business journalist is dat absoluut een meerwaarde.”
Arend Jan Veenstra, Leeuwarden